Hayata Destek Derneği, 28 Nisan’da açılışını gerçekleştirdiği “Van’dan Kareler” sergisi ile Koşuyolu ofisindeki ilk
etkinliğini düzenledi.  Hayata Destek ekibinin Van Depremi sonrasında afet bölgesine giderek yürüttüğü acil yardım çalışmaları esnasında, Gökhan Erkutlu, Kerem Yücel ve Umut Vedat tarafından çekilen 22 adet fotoğraftan oluşan sergi ile Hayata Destek, hem üzerinden geçen zaman ile birlikte güncelliğini yitirmekte olan deprem olgusuna dikkat çekme hem de  Türkiye’de ve yakın coğrafyasında faaliyetlerini sürdüren bir insani yardım derneği olarak tanınırlığını arttırma fırsatını buldu.
Açılışa katılan konuklardan biri de sergiye çektiği fotoğraflarla katkı sağlayan Kerem Yücel'di.

Ziyaretçiler, açılış sırasında Van’da gerçekleştirilen acil yardım çalışmalarında görev alan Hayata Destek ekibinden üyelerle tanışarak sergide bulunan fotoğrafların hikayeleri, Van’da yaşananlar ve Hayata Destek hakkında bilgi edinme şansını yakaladılar. 11 Mayıs’a kadar Hayata Destek Derneği’nin Koşuyolu Ofisi’nde ziyarete açık olan serginin açılışı ardında keyifli anılar bıraktı.

 

"Van'dan Kareler" sergisi ile Hayata Destek ailesi Van'da gerçekleştirdikleri çalışmaları ziyaretçilerine duyurma fırsatını yakaladı.

Arşiv

Bültenimize Üye Olun

    crossmenuchevron-downarrow-left