2020 yılı herkes için pek çok açıdan çok zordu. Fakat biz Hayata Destek olarak, bu zor yılda da insan onuruna yakışır, beraber bir gelecek için çalıştık; Türkiye’nin 13 ilinde, 345 kişilik ekibimizle tam 34 bin 181 hayata destek olduk.

Bu seneki raporumuzu size öncelikle video formatında sunmak istedik. Videoda, temel çalışma alanlarımız olan acil yardım müdahaleleri, mülteci destek, mevsimlik tarımda çocuk koruma ve kapasite geliştirme programları kapsamında sene boyunca yaptığımız çalışmalar yer alıyor. Yanı sıra, düzenlediğimiz iletişim kampanyalarıyla verdiğimiz savunuculuk mesajlarına ve tüm gelirini dernek çalışmalarına aktardığımız markamız ‘destekar’la ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak da mümkün.

Bir insani yardım kuruluşu olarak çalışmalarımızın merkezine koyduğumuz hesap verebilirlik ilkesi gereği, finansal verilerimizi her sene olduğu gibi bu sene de sizinle şeffaf bir şekilde paylaşmak istedik. Faaliyet raporu videomuzda da 2020 yılı finansal verilerimiz yer alıyor.

#BeraberBirGelecek için bizimle birlikte hayata destek olan tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler: